Coaching og Cooking

Jeg hjelper til veldig opptatt foreldrene og dem som har alltid dårlig tid, til å gjøre prioritering, løse opp selvsbotasje mot seg selv, eller slutte å tenke på arbeidsproblemer i hjemmet sitt.
Jeg har mer enn 30 års erfaring fra Hotel og Restaurant bransjen bak meg. Jeg har kokkmaster diplom også.
Jeg vil gjerne videreformidle denne opplevelsen og kjærligheten til matlaging til mine klienter som i tillegg til de tradisjonelle coaching-anledninger, ønsker å tilbringe tid på kjøkkenet effektivt og i godt humør.
Under det gitte coaching møtet vil vi sammen tilberede et måltid etter ditt eget valg. I mellomtiden tar vi hensyn til både å forbedre din kjøkkenkunnskap og å opprettholde helsen. På denne måten jobber vi ikke bare med å løse problemet ditt, men mobiliserer også dine kreative energier ved å tilberede en mat som ligger deg nært hjertet.
Jeg tror at dette vil tillate deg å gjenvinne motivasjonen din, finne nye inspirasjoner for å forme fremtiden din og undersøke disse hendelsene fra et helt nytt perspektiv.
Ved ærlig svar på spørsmålene jeg stiller, kan du bli bedre kjent med deg selv og få et helt nytt perspektiv / løsning på problemet.
Jeg har mer enn 30 års erfaring fra Hotel og Restaurant bransjen bak meg. Jeg har kokkmaster diplom også.
Matlaging er nøkkelen her! Liker du og glad i å tilbringe tid på kjøkkenet? Vil du prøve nye matvarer og teknikker, forbedre din eksisterende kunnskap?
Er du ikke sikker på hvordan du kan utvikle og motivere kollegene dine? Er det spenninger mellom ansatte eller avdelinger?